Memories in Stone

Van Ganzewinkel Natuusteen is officieel verkooppunt van Crystal Memories.

Crystal Memories is een innovatief bedrijf dat ontstaan is uit samengebrachte ideeën van mensen die hun jarenlange sporen hebben verdiend in de glas-, natuursteen- en grafmonumentenindustrie.Veel mensen voelen de behoefte om hun dierbare overledene op een speciale manier te gedenken. Crystal Memories heeft zijn expertise toegepast om een nieuwe manier van gedenkmonumenten te ontwikkelen, waarbij er meer ruimte is voor een persoonlijke tint zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of een gedegen luxe uitstraling. Het is nu mogelijk om een gedenkmonument te personaliseren door middel van afbeeldingen.

Memories in Stone – urnplaten

De gepersonaliseerde Memories in Stone urnplaat bestaat uit een zwart gepolijste granieten plaat van 50×50 cm en 5 cm dik, met daarop een afbeelding van 40x40cm. De afbeelding op de urnplaat wordt voorzien van een kwalitatief zeer hoogwaardige coating. Afwijkende maten en kleuren van de onderliggende natuurstenen bodemplaat zijn in overleg met uw dealer mogelijk.

Kwaliteit

De afbeeldingen op de granieten urnplaten worden voorzien van een krasbestendige hoogglans polyurethanen beschermlaag. Deze laag is evenals de inkt watervast en UV bestendig.

Procédé

Het digitale bestand van uw ontwerp, foto of illustratie wordt geprint op een speciaal ontwikkelde zelfklevende film. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gepigmenteerde water- en UV bestendige inkt op solventbasis. Voordat het printwerk op de urnplaat kan worden aangebracht dient deze te worden voorbehandeld c.q. geëgaliseerd. Na volledige uitharding wordt de zelfklevende film met print op de urnplaat bevestigd. Het printwerk wordt afgecoat met een krasbestendige polyurethanen beschermlaag. Deze laag is evenals de inkt watervast en UV-bestendig. Vervolgens wordt het geheel voorzien van een coating.

  • Memories in Stone 1

  • Memories in Stone 2

  • Memories in Stone 3

  • Memories in Stone 4

  • Memories in Stone 5

  • Memories in Stone 6

  • Memories in Stone 7