Memories in Glass

Van Ganzewinkel Natuusteen is officieel verkooppunt van Crystal Memories.

Crystal Memories is een innovatief bedrijf dat ontstaan is uit samengebrachte ideeën van mensen die hun jarenlange sporen hebben verdiend in de glas-, natuursteen- en grafmonumentenindustrie.Veel mensen voelen de behoefte om hun dierbare overledene op een speciale manier te gedenken. Crystal Memories heeft zijn expertise toegepast om een nieuwe manier van gedenkmonumenten te ontwikkelen, waarbij er meer ruimte is voor een persoonlijke tint zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of een gedegen luxe uitstraling. Het is nu mogelijk om een gedenkmonument te personaliseren door middel van afbeeldingen.

Memories in Glass – Glazen gedenkmonumenten

Het Memories in Glass glazen grafmonument kan verticaal geplaatst worden tussen 2 natuurstenen of rvs pilaren in een letterplaat of als zerk worden verzonken.

Standaardgegevens:
Formaat: 70 cm breed en 90 cm hoog
Materiaal: voor- en achterpaneel van floatglas, rondom facet geslepen. Uw afbeelding wordt tussen beide platen geplaatst volgens een speciaal procédé, waarbij waterdichtheid en kleurechtheid van het monument gedurende 10 jaren gewaarborgd zijn.
Memories in Glass bestaat uit een 15 mm dik helder voorpaneel met een 6 mm dik zwart gelakt achterpaneel. Afwijkende diktes zijn op aanvraag leverbaar.

  • Memories in Glass 1

  • Memories in Glass 2

  • Memories in Glass 3